Dobitnik nagrade temeljene na recenzijama od Booking.com-a zadnje 7 godine

Morska Grota
Apartmani i sobe
    Cjenik (.pdf)

    U blizini

    Kontakt

    Rezervirajte


    Facebook

    TripAdvisor

    Twitter

    Instagram


Povećati galeriju

 

Planirajte svoj odmor s Morskom Grotom ...
imamo sve potrebno za opuštajući odmor na hrvatskoj obali:

S pogledom na šarmantan zaljev i lučicu, imamo studio apartmane, sobe i apartman, ugodno i čisto, ocijenjeni sa 3 zvjezdice. Smještaji su idealni za parove (2 osobe), uključuju osobnu kupaonu, klima-uređaj, bezični pristup internetu i hladnjak. Studio apartmani i apartman (ne sobe) imaju i kuhinjicu, namijenjenu laganom kuhanju, te svi studio apartmani i sobe na prizemlju, kao i apartman, imaju vanjsku terasu. Dostupno je privatno parkiralište kod objekta.

Prihvatljive cijene su naš cilj, nudimo skromne smještaje, samo osnovno, bez luksuza i održavamo cijene niske, samo pogledajte naš Cjenik za ljeto 2024.(.pdf)

Samo nekoliko minuta pješice su kamene i šljunčane plaže, kafić pored plaže, restorani i trgovina, istražite što je još U blizini

--------------------------------------------------

Rezerviranje online, idite na našu stranicu na Booking.com-u za sve pojedinosti, pravila, provjeru dostupnosti i rezervirajte danas, brzo i jednostavno.

Lajkate nas na Facebook-u, ocjenite nas na TripAdvisor nakon boravka, i tweetajte o nama na Twitteru ili objavite o nama na Instagramu koristeći #morskagrota

Cjenik (.pdf)    

U blinizi    

Kontakt    

Rezervirajte    


Facebook    

TripAdvisor    

Twitter    

Instagram    


Povećati galeriju

 

 

 

Villa Kanata
Sobe za iznajmljivanje
Super pogled, udoban krevet, ukusan doručak, ...
savršena kombinacija za odmor bez stresa na hrvatskoj obali:

Prvi red i potpuno otvoren prema moru, imamo noviju kuću s sobama i studio apartman, savršeno za parove, sve čisto i ugodno, s ocjenom od 3 zvjezdice. Svaki prostor je idealan za parove (2 osobe), uključuju osobnu kupaonu, klima-uređaj, satelitsku televiziju, bežični pristup internetu i osobni sef. Sobe se nalaze na gornjim katovima i imaju balkone, dok se studio nalazi na prizemlju i ima terasu. Studio također uključuje kuhinjicu i hladnjak namijenjen laganom kuhanju, dok sobe imaju pristup hladnjaku u zajedničkom prostoru (nema zajedničke kuhinje). Dostupno je privatno parkiralište ispred objekta, mjesta su ograničena, ali u blizini je dodatno ulično parkiranje.

Doručak se poslužuje s pogledom na more svakog jutra na našoj prostranoj vanjskoj terasi (ili u našoj blagovaonici ako vremenski uvjeti ne dopuštaju). Nudimo kontinentalni doručak od svježeg kruha i narezaka, maslaca i pekmeza, a svakodnevno dodamo nešto dodatno, jaja, rajčica, banane ili jogurt, uz čašu soka od naranče i kava ili čaj, koliko možete popiti.

Izvrsna vrijednost za Vaš novac uzimajući u obzir ponudu i pogled, bez sumnje, naše cijene su povoljne, ali nemojte nam uzeti za riječ, pogledajte naš Cjenik za ljeto 2024.(.pdf)

Plaža je preko ulice, i još samo nekoliko koraka je kafić pored plaže, ali i više plaža, restorana i trgovina su u blizini, istražite što je još U blizini

--------------------------------------------------

Rezerviranje online, idite na našu stranicu na Booking.com-u za sve pojedinosti, pravila, provjeru dostupnosti i rezervirajte danas, brzo i jednostavno.

Lajkate nas na Facebook-u, ocjenite nas na TripAdvisor nakon boravka, i tweetajte o nama na Twitteru ili objavite o nama na Instagramu koristeći #villakanata

Što znači 'kanata'?

'Kanata' je starosjedilačka riječ koja znači "selo", obično se tvrdi kao izvor kanadskog imena. Riječ dolazi od Mohikanskog jezika, Mohikanci su bili pleme Irokeza, porijeklom istočne Kanade.
Izabrali smo riječ 'kanata' za našu vilu kao počast Kanadi, zemlji u kojoj je naša obitelj živjela, naučila i radila dugi niz godina.

Nek budemo Vama sjedište i istražite mjesta u blizini:

Najbliže:
Novi Vinodolski (10 min.)
Senj (20 min.)
Crikvenica (20 min.)
Općina Vinodolska
(15 min.)

Malo dalje:
Otok Krk (1 sat)
Rijeka (50 min.)
Gorski Kotar (50 min.)
Pula (2.5 sata)
Plitvička jezera (2.5 sata)
Zagreb (2.5 sata)


    Blog vlasnika


Povećati galeriju

 

Sve potrebno dostupno pješice, ...
plaže, restorani, trgovine, luke:

Vaš izbor plaže je moguć, postoje plaže finog šljunka ili betonirane, mjesta otvorena prema moru i suncu, idealna za sunčanje, ili mjesta s drvećem i hladom, mjesta koja imaju plitak ulaz koja su pogodna za djecu, ili mjesta s dubokom vodom za skakanje. Vi odlučite!

Tri restorana u blizini, Bistro Lucija u lučici i restorani Danica i Garfild na glavnoj cesti, koji nude jela s roštilja, morsku hranu, pizzu i još toga, s dobrom cijenom i uslugom. Ima i kafić pored plaže, i trgovinu u blizini.

Dvije luke za Vaše nautičke potrebe, jedna javna luka odmah ispod Morkse Grote, te Mitan Marina, samo 5 minuta vožnje koji ima nautičku trgovinu i restoran.

Blog vlasnika

Pročitajte o posjetu Hrvatskoj, upravljanju sa smještajem, zdravstvenom turizmu, posjetite blog vlasnika, 'Blood, sea, pixels', za kategoriju 'Tourism'. Dostupno samo na engleskom jeziku. Pogledajte postove (izvadci) u nastavku:

Provjerite i njegove recenzije o različitim mjestima, restoranima i sličnim sadržajima u Hrvatskoj na TripAdvisor

Visiting Povile
While others, tourists and hoteliers alike, flock to towns on the Croatian coast like Opatija, Crikvenica, Selce, Novi Vinodolski, and others, my family and I lucked out with a nice little spot, almost a secret, and setup shop in a small town called Povile ... Pročitajte više.

Two Steps for Snow
... Many tourists make day trips to the island of Krk ... but who says you have to stay on the coast? Inland to Quarner Bay is Gorski Kotar ... making it an interesting region of Croatia to visit, since you have the coast and the mountains within hours of each other ... Pročitajte više.

Roman Artefacts of Croatia
... It should not be a surprise that the Romans were present and active in Croatia, building settlements and roads, especially taking advantage of Croatia's coast and thermomineral springs inland. One city comes to mind, already mentioned, the city of Pula ... Pročitajte više.

Torpedoes and Tunnels
... Wherever you visit, you want to see the major attractions .. but more often than not, there is some history ... which for whatever reason is forgotten and ignored. One city in particular comes to mind, the city of Rijeka ... I'm talking about the old Torpedo factory ... Pročitajte više.

 

 

 

Kontakt

Za više informacija, posjetite nas, nazovite nas ili nam pošaljite e-poštu:

Morska Grota
Ulica Marijana Butkovića 4A
51250 Povile, Croatia
*Sporedna recepcija

Villa Kanata
Ulica Marijana Butkovića 14
51250 Povile, Croatia
*Glavna recepcija

Vrijeme prijave: 14:00 - 20:00.

Telefon: (051) 793-310
Mobitel: (099) 293-6016
E-pošte: info@morskagrota.com

Morska Grota d.o.o.
Gradac 51A, 51253 Bribir
OIB 99075689268
Vlasnik Daniel Victor Šimac

Upute za vožnju putem Google karte:

Zaposlenje

Trenutno ne nudimo nikakve ponude.

Morska Grota | Villa Kanata | U blizini | Kontakt
Mobilna stranica | Blood, sea, pixels

© daniel victor simac